bracy.se – Allt om smycken & accessoarer

Matcha stilen med snyggt mobilskal

Din smartphone är förmodligen en av dina mest kära ägodelar och något du alltid bär med dig. Den har till och med konkurrerat ut den traditionella klockan som tidigare satt på gemene mans handled. Idag behöver du ingen klocka eftersom mobilen är din nya tidvisare och guide i vardagen.

Utifrån den inledande reflektionen kring mobiltelefonens viktiga funktion i din vardag är det hög tid att du också stylar din smarta kompis. Här får du konkreta stiltips med mobilen som utgångspunkt!

Trendiga mobilskal som skydd

Det är knappast billigt att investera i en ny mobiltelefon och därför bör du vara mån om att hålla den fri från repor eller skador. För att undvika en krossad skärm eller att hårda fall förstör insidan är ett snyggt och säkert mobilskal ett måste. Se därför till att införskaffa ett mobilskal redan samtidigt som du köper ny mobil. Annars finns risken att din dyra enhet minskar drastiskt i värde på bara några sekunder. Tappar du exempelvis en iPhone i golvet kommer skärmen med stor sannolikhet gå sönder om du inte har ett mobilskal och även helst ett skärmskydd.

Vill du dessutom piffa stilen genom att matcha outfit med din mobil kan du köpa olika modeller av mobilskal. Välj mellan allt från glamorösa designer med diamanter och stenar till både enkla och färgglada motiv eller mobilskal med citat.

Material och detaljer

I takt med att mobilanvändandet fortsätter att öka har också efterfrågan på mobilskal ökat. Därför kan du idag hitta ett generöst utbud av snygga, säkra och smidiga mobilskal. Tipset är att shoppa mobilskal online där du hittar många modeller och designer på ett och samma ställe.

För ett stilfullt skydd som dessutom är bekvämt och praktiskt att använda kan du med fördel välja silikonvarianter. Därutöver finner du modeller i metall, men även transparenta alternativ. Oavsett hur du gillar att klä dig i övrigt kommer du att kunna matcha mobil med stil!