bracy.se – Allt om smycken & accessoarer

Smycka ditt vardagsrum med vackra accessoarer

Ibland känner vi alla att det är dags att försköna och fräscha upp hemmet. Skapa lite mer dynamik och tillföra mer energi i form av färger, mönster och textilier. Här kan du läsa mer om hur du på ett enkelt och billigt sätt kan piffa upp ditt vardagsrum utan att det kostar skjortan.

Byt klädsel på soffan

Ikea är bokstavligen ett Mecka när det gäller inredning och design till överkomliga priser. Här kan du bland annat hitta Ikeas klassiska klädsel till soffserien Kivik och du kan välja mellan ett antal olika basfärger. Genom att byta klädsel på soffor och fåtöljer kan du ge vardagsrummet ett välbehövligt lyft. Förutom klädsel till Kivik finns det en hel del andra tygöverdrag till Ikeas soffor hos återförsäljaren bemz.com. Du kan till exempel välja att satsa på en specifik färg eller ett intressant mönster som sätter tonen för resten av rummet.

Smycka med vackra kuddar och mattor

Det finns en hel värld av vackra kuddar i olika färger och mönster att utforska. Att leka med storlekar och låta större och mindre kuddar samsas i soffor och fåtöljer ger ett ombonat och mysigt intryck. Ett enkelt sätt att fräscha upp ditt vardagsrum på är att helt enkelt byta mattor. Även här kan färg och form spela stor roll för slutresultatet.

Speglar och gröna växter

Att inreda och smycka ditt vardagsrum med vackra accessoarer måste innefatta speglar i olika former. Speglar reflekterar ljus och skuggor och kan verkligen skapa rymd och magi i ett rum. Tillsammans med tavlor eller fotografier samt gröna växter kan du verkligen skapa en oas i ditt hem där hela familjen kan samlas och koppla av tillsammans. Levande ljus och vackra föremål bidrar också till den rätta känslan i ett rum där du gärna vistas så mycket du bara kan.