bracy.se – Allt om smycken & accessoarer

Belåna dina smycken hos pantbanken

Om du har smycken kan du använda dem för att ta ett lån. Istället för att du säljer smycken som du fått i arv eller verkligen gillar, så kan du enkelt belåna dem hos pantbanken online. Så får du både pengar och behåller dina smycken.

Belåna hos pantbanken

Vi behöver alla lite mer pengar ibland. Då är det smart att kunna låna av sig själv. Istället för att du lånar av en vanlig bank med hög ränta, så använder du dina smycken som pant hos pantbanken. Du kan gå till en fysisk pantbank, men det är lättare och går ofta snabbare att fixa allt online. Du går bara in på Belona Pantbank och beställer gratis en pantpåse. Pantpåsen skickas omgående hem till dig och är naturligtvis försäkrad. Sedan lägger du i dina smycken i den försäkrade påsen och skickar tillbaka den till Belona Pantbank. Samma dag som påsen kommit in till pantbanken kommer du att få ett låneerbjudande. När du tackat ja, så har du pengarna på kontot inom fem minuter.

Behåll dina smycken

Det som är så skönt med att låna av sig själv är främst tre saker: mindre ränta och risk att hamna hos inkasso, samt att du får behålla dina smycken. Om du är i behov av pengar är det viktigt att du fixar pengar snabbast möjligt. Samtidigt kommer din situation att förändras en dag. Då kommer du kanske att ånga dig om du sålda ett fint guldsmycke som du fått i arv eller ett par örhängen som du köpte som gåva till dig själv under en oförglömlig resa.

Hos Belona Pantbank är räntan mycket låg, bara 2,75 procent. Bland de billigaste på marknaden. Jämför det med ett kreditkort med en ränta på mellan 15-25 procent. Eftersom räntan är låg kommer du klara av att köpa tillbaka ditt smycke utan problem. För många handlar det bara om ett snabbt lån på ett par månader. När pengarna, lön, CSN-lån, arv eller gåva kommit in, så betalar du bara av på ditt smycke. Är det så att du faktiskt inte vill ha tillbaka ditt smycke, så behöver du inte köpa tillbaka det. Den friheten är verkligen skön hos Belona Pantbank. Först lånar du pengar, sedan kan du i lugn och ro besluta dig för om du ska köpa tillbaka ditt smycke eller inte. Det medför också att du inte riskerar att hamna hos inkasso eller Kronofogden, som om du tagit ett vanligt lån.