bracy.se – Allt om smycken & accessoarer

Välj rätt ytterkläder och accessoarer till barnen

Det är aldrig enkelt att hitta rätt ytterkläder, accessoarer och smycken till barnen. Det kan vara en utmaning såväl till mindre barn som äldre ungdomar, även när de hittat sin egen stil. Smak, tycke och mode ändras ständigt för både barn och vuxna. Därför kan det vara en bra idé att välja vissa baskläder och att fokusera på ytterkläder som kan hänga med ett tag.

Ett praktiskt och snyggt ytterplagg är väst för barn, som kan kombineras och piffas upp med hjälp av de underliggande kläderna. När du är ute efter en väst för barn kan du välja hållbara modeller och färger som passar till allt, exempelvis en svart väst för barn. Men om du har barn eller ungdomar med tydlig stil och smak, kan du även hitta en väst för barn i rosa, blå eller grön.

Matcha skor, väska och väst för barn

När västen väl är vald, kan det vara en bra idé att matcha skor och väska med den. Det behöver inte innebära att du väljer samma färg på allt, men det kan finnas en genomgående tråd. Eftersom en väst för barn är mer av en investering än en väska, kan du kanske låta barnen välja en väska som sticker ut lite mer än västen. Du vill inte riskera att västen bara hänger med någon vecka på grund av att den tillfälliga trendkulören i skolan snabbt gick ur mode. Men en väska i en tillfällig trendkulör kan fungera bättre. Den går dessutom att spara eftersom barnet inte växer ur den, och kanske faller den återigen barnet i smak en period längre fram.

Smycken och accessoarer

Här kan barnen uttrycka sin stil lite personligare och enklare, då smycken inte måste hänga med en längre tid framöver. Smycken i enklare former, som du själv känner har en klassisk design, kan göra sig bra i silver eller andra mer kostsamma material. Det kan löna sig eftersom sådana smycken kan användas en lång tid framöver, utan att de går ur tid eller blir för slitna. Däremot kan det vara bra med billigare smycken när barnet föredrar extrema färger eller roliga figurer. Då slipper du lägga en förmögenhet på tillfälliga trender, samtidigt som barnet får chansen att uttrycka sin personliga stil ordentligt. För att göra det hela lite mer hållbart, kan du sedan ha prylbytardagar med vänner och bekanta som också har barn. Då kan du få tag på smycken och accessoarer som matchar barnets nuvarande stil, och samtidigt glädja ett annat barn med smycken som inte längre används av dina barn.

Om du väljer en väst för barn som är av hög kvalitet, kan du dessutom låta västen gå vidare till barnets småsyskon när barnet växt ur den. Finns det inga småsyskon i familjen, kan du sälja västen och därefter köpa en ny i rätt storlek till barnet. På så sätt får du verkligen valuta för kvaliteten du köpt.