bracy.se – Allt om smycken & accessoarer

Smycken och accessoarer visar vem du är

Smycken och accessoarer har en förmåga att verkligen förhöja en look och göra din outfit till något extra. Med rätt smycken och accessoarer kan du fullända din look. Skor är en accessoar som bidrar väldigt mycket till en outfit. Det finns massor med skor för dam som passar både till vardag och fest. På sommaren är det lite extra roligt att variera skorna till kläderna som du bär. När det kommer till skor för dam finns det ett stort utbud att välja mellan. Hitta några bra skor som du kan ha till kläderna i din garderob. Det viktiga med skor är att de är i enlighet med din stil.

Bryt av kläderna med accessoarer för att skapa kontraster

Valmöjligheterna när det kommer till smycken och accessoarer är i princip oändliga. Accessoarer och smycken kan användas både för att göra en outfit bättre men även användas för att bryta av och skapa kontraster. Om du bär en klänning i svart kan det vara perfekt att bryta av med ett halsband i en stark färg. Accessoarer och smycken säger samtidigt en hel del om dig som person. Därför är det viktigt att du verkligen tänker till när du ska välja framförallt smycken. Ansträng dig för att hitta accessoarer och smycken som verkligen återspeglar dig och den du är.

Smycken till fest och vardags

Ett par snygga och fina guldörhängen är ett bra sätt att väcka uppmärksamhet mot ditt ansikte och hals. Det är smycken som du dessutom kan använda till alla typer av kläder och alla tillfällen. Stora djärva örhängen passar bäst att bära till festligare tillfällen till skillnad från mindre örhängen som du kan bära även på jobbet. Guld- och silverhalsband är också ett perfekt smycke som går att använda till allt möjligt och närsomhelst. Till fest kan du med fördel bära stora utstickande halsband. När det kommer till vardagshalsband är det vanligt att bära en berlock som säger något om dig som person.

Bär personliga smycken

Det finns oändligt många sätt att kombinera både smycken och accessoarer med kläder på. Om du vill ha ett mer personligt smycke är första bokstaven i ditt namn som du bär runt halsen väldigt personligt. Att bära ditt stjärntecken är också det. Det finns även många halsband och armband som har tydliga budskap, vilket kan vara kul att använda ibland. Det finns egentligen inga rätt och fel när det kommer till accessoarer eller smycken. Mixa och matcha efter eget tycke och behag.