bracy.se – Allt om smycken & accessoarer

Exempel på accessoarer

Det finns massor av olika sorters accessoarer på marknaden. I den här delen kommer du att få en kort guide på några vanliga och populära accessoarer.

Väska/ryggsäck

Att bära en väska eller en ryggsäck kan både vara snyggt och väldigt praktiskt om du behöver ha med dig en packning när du är på språng. Väskor och ryggsäckar kommer i flera modeller, storlekar, material och färger.

Sjal/halsduk

En sjal är en tunnare version av en halsduk och kan bäras för att piffa upp en utstyrsel. En halsduk är tillverkad av ett tjockare material för att du ska hålla värmen bättre. Sjalar och halsdukar kommer i olika material och färger.

Solglasögon

En annan sorts accessoar är solglasögon. Solglasögon är ett par glasögon som oftast inte har någon styrka och har ett mörkare glas vilket gör att du skyddar dina ögon samtidigt som du är mycket moderiktig. Solglasögon kommer i olika modeller, material och färger

Hårband

Att bära ett hårband kan både vara praktiskt och snyggt. Praktiskt för att det är ett enkelt sätt att få en fin frisyr som döljer dina värsta hårdagar. Hårband kommer i olika material, färger och modeller.