bracy.se – Allt om smycken & accessoarer

De trendigaste smyckena just nu

Det här med att hänga med i vad som är trendigt och inte kan vara rätt vårt. Smyckestrender kommer och går hela tiden och för att du ska få en bra koll på vilka sorts smycken du ska satsa på att köpa hem och bära kommer du i det här inlägget att få några tips på de trendigaste smyckena just nu.

Långa örhängen

Den typen av örhängen som är trendigast just nu är de långa örhängena. Örhängena får gärna bestå av utsmyckningar som gör att du sticker ut i mängden. Denna typ av örhängen kan därför kallas för statement örhängen. Allra helst ska örhängenas längd räcka nästan till axlarna.

Tjocka kedjor

En annan sak som är väldigt trendigt just nu är smycken i form av tjocka kedjor. Det kan vara både halsband och armband. Det kan också vara snyggt att kombinera ett flertal kedjor i olika tjocklekar. Kedjorna ska vara i guld eller silver.

Pärlor

En smyckestrend som kommer och går hela tiden är pärlor. Nu har smycken med pärlor gjort en comeback och det är riktigt trendigt att bära pärlor på dina smycken. Det spelar ingen större roll och pärlorna är stora, små, släta eller glansiga. Allt funkar och är moderiktigt.

Ädelstenar

En annan smyckestrend som gjort comeback är smycken med kristaller och ädelstenar. Det finns många olika sorters ädelstenar att välja bland och om du är kunnig inom området vet du att olika kristaller kan ha olika betydelser och påverkan på oss. Om du vill sprida kärlek till dig själv och andra ska du bära ett smycke av rosenkvarts.