bracy.se – Allt om smycken & accessoarer

De trendigaste accessoarerna just nu

Det finns en hel del olika sorters accessoarer på marknaden. Eftersom att trender kommer och går även när det kommer till accessoarer kan det vara svårt att hänga med i svängarna. I det här inlägget kommer du att få några tips på de trendigaste accessoarerna just nu.

Håraccessoarer

Om du tycker om att använda dig av olika accessoarer för håret är det läge att göra det nu. Det finns ett flertal olika håraccessoarer som är trendiga för tillfället. Det är exempelvis trendigt med hårband, diadem, hårspännen och scrunchies.

Ansiktsmask

En ansiktsmask, eller ett munskydd som det också kan kallas kan hålla dig frisk från bakterier och virus och är en trendig accessoar. Om du vill vara trendig ska du köpa hem ansiktsmasker av tyg med en färg eller ett mönster som du gillar.

Skärp

En annan typ av accessoar som trendar just nu är skärpet. Särskilt den typen av skärp du sätter i midjan för att markera den ännu bättre. Skärpen ska gärna vara något större och är riktigt snyggt att använda till plagg är av den större storleken.

Krage

Sist men inte minst så har vi den lösa kragen. Denna typ av krage säljs för sig och går att sätta på vilken överdel som helst.