bracy.se – Allt om smycken & accessoarer

Framhäv din stil med smycken

Smycken och accessoarer är avgörande för att förmedla din personlighet och stil. Det gäller framför allt på arbetsplatser och i andra sammanhang när kläderna kan vara enformiga. Med snygga halsband, örhängen och ringar kan du förvandla vilken outfit som helst. Här hittar du de bästa tipsen.

Eleganta halsband för alla stilar

Om du bara ska satsa på ett smycke bör du satsa på ett vackert och allergivänligt halsband från Susanna Falken Jewellery. Här hittar du halsband och andra smycken i många olika modeller och stilar. Samtliga halsband är tillverkade av medicinskt titan eller kirurgiskt stål, vilket gör att du inte behöver oroa dig för nickelallergi eller andra hudbesvär. Du väljer själv vilket halsband som passar just din stil. Kanske en diskret och elegant guldkedja eller ett rockigt halsband med svarta stenar? Det finns halsband i olika längder, tjocklekar och material vilket gör att alla kan hitta något som passar just deras stil. En annan fördel med halsband är variationsmöjligheterna. Du kan köpa olika berlocker som du kan byta ut beroende på outfit och tillfälle.

Vågade örhängen för den djärva

Om du gillar den diskreta och tidlösa stilen kan du välja ett par pärlörhängen eller studs i guld eller silver. Om du däremot vill vara trendig och sticka ut kan du välja ett par större örhängen, exempelvis hoops med stenar eller maxade pärlor. Kom ihåg att du inte behöver ha samma sorts örhängen i båda öronen. Våga mixa och matcha!

Lyxiga ringar för powerkvinnan

En stor ring är ett perfekt så kallat statementsmycke som passar perfekt för dig som vågar ta plats. Ett statementsmycke är en iögonfallande detalj med det lilla extra. Det kan vara en riktigt dyr ädelsten, en unik form eller en härlig färg. En lyxig ring på handen kommer definitivt att påkalla uppmärksamhet.